Понякога може би се чувстваш различна от останалите. Не си

...
 
 
Понякога може би се чувстваш различна от останалите. Не си
Коментари Харесай

Ти не си просто жена, а Кралица                      Виж знаците, които го показват

 

 

Понякога може би се чувстваш друга от останалите. Не си като тях. Нямаш нормалните женски ползи, мнението ти постоянно е друго от тяхното, държанието ти също. Крехка си на външен тип, само че от вътрешната страна си по-силна от всеки различен. Не обичаш да драматизираш. А нещото, което най-вече мразиш е самосъжалението. Не молиш за помощ. Справяш се сама с всяка една обстановка, без значение какъв брой сложна може да е тя. Имаш правила, на които държиш. Интелигентна си. И постоянно разбираш желанията на хората. Не разрешаваш на никой да бъде толкоз покрай теб, че да успее да те нарани. Защитаваш се. Сама. И се бориш. Отново сама. И успяваш. Защото по този начин вършат Кралиците. Първи са във всичко. И побеждават. Винаги.

Представяме ти знаците, които издават, че ти не си елементарна жена, а същинска кралица. Знаем, че към този момент знаеш това, само че една информация в никакъв случай няма да е непотребна.

Не си просто смела, ти си твърда

Имаш една прелестна линия на своя темперамент – храброст. Но когато вземаш решение, ти освен си смела, а си твърдо решима в това, което искаш и правиш. Не се колебаеш нито за момент, дали не взе неверното решение. Правиш всичко допустимо, с цел да постигнеш задачите си и това ти доставя голямо наслаждение. Наслаждаваш се на всяка една дребна крачка по пътя към триумфа, даже и на камъчетата, които те „ спъват “ понякога. Имаш задача в този живот и я следваш до последно. Ето това те прави същинска кралица.

Едновременно си мощна и нежна

Развила си добре своята „ женска “ страна и „ мъжка “ страна. За да успееш в този свят би трябвало да си мощна и издръжлива. Да не се предаваш в никакъв случай, колкото и мъчно да е. Но в това време ти си жена, а на дамите им е отредено да са нежни, нежни и да вършат света по-красив и добър. Но тук е момента да дам за образец доста дами, които са толкоз нежни, колкото и мощни. И със своята мощ и устойчивост са постигнали неимоверни триумфи, и са се трансформирали в идоли на милиони дами по целия свят.

Гордееш се с това, което правиш

Обичаш да ядеш доста пица и да пиеш хубаво, алено вино. Не искаш да имаш нито брачен партньор, нито деца. Предпочиташ кариера и искаш да обиколиш света. Това са твоите визии за живота. Твоите претенции. Мечти. И ти се гордееш с тях и със себе си. Не разрешаваш на непознатото мнение и упреци да ти повлияят и да те накарат да се чувстваш по този начин, като че ли има нещо сбъркано в твоите мисли и дейности. Уважаваш личния си избор и още повече – гордееш се с него. Знаеш какво искаш и вървиш по своя път, игнорирайки всички тези, които не харесват избора ти. Но това си е твоя живот и те нямат никакво право да се месят в него.

Обичаш да откриваш нови неща

И освен за света, само че и за себе си. Има толкоз доста книги, филми, песни, обстоятелства, за които няма даже да ни стигне цялостен един живот, да ги научим всичките. Любопитна си за безусловно всичко, по тази причина и си непрекъснато заета. Винаги ти е било необичайно, по какъв начин е допустимо на хората да им е скучно, когато има толкоз доста неща, които могат да научат или изследват. Не те интересува дали нещо е съвременно сега или не. Когато то разсъни любознанието ти, не се замисляш нито за момент, с цел да му отделиш от времето си и проучиш. Изпитваш голямо неспокойствие, откривайки нови и нови неща за света и от ден на ден осъзнаваш какъв брой повърхностни и скучни са някои хора.

Винаги запазваш успокоение

Независимо през какъв брой сложен миг минава, контролираш добре страстите си и постоянно се държиш умерено. Позитивно настроена си и знаеш доста добре, че може да преминеш през безусловно всичко. Не за първи път се сблъскваш с сложна обстановка, нито ще е за финален. Знаеш, че е значимо да се запазиш „ същинска “ и да не разрешаваш на хората, които са към теб, да те управляват и манипулират, изключително в моменти на уязвимост. Не казвай, че нямаш такива, тъй като си човешко създание преди всичко, а и мощните хора плачат от време на време. И няма нищо срамно в това да си признаеш, че и ти чувстваш болежка и накърнимост в някои моменти. Винаги караш околните ти да се усещат в сигурност и подбираш добре думите си. Дори предпочиташ да мълчиш, до момента в който гневът не си отиде от теб, тъй като знаеш, че в случай че приказваш, до момента в който си ядосана, може и да съжаляваш по-късно.

Грижиш се за себе си

Ти си си приоритет. Грижиш се за себе си и осъзнаваш доста добре, че в случай че не го направиш, никой различен няма да го прави. Хубаво е да бъдем егоисти, когато става въпрос за грижата за себе си. Светът става все по-стресиращ и сложен, а себелюбието е нещото, от което имаш най-голяма потребност. Не поставяш непознатите потребности пред своите, тъй като знаеш, че хората са неблагодарни и в никакъв случай не биха си признали нещата, които правиш за тях.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР